VÅRE EVENTER
Bli med på denne fantastisk smakfulle kvelden med de prisvinnende kokkene Christian André Pettersen & Ørjan Johannessen!
7/11/2025
5-retters meny
1495,- per person
Om Christian André Pettersen:
Han ble født i Bodø. Barndommen var fylt med smaker fra farens gryter, mens moren hans, som kommer fra Filippinene, brakte inn krydder og dufter fra Asia. Fra denne kulturelle blandingen har Christian André hentet en sterk identitet, drevet av kjærlighet til reiser og åpenhet for nye impulser.
I dag er han kjøkkensjef og driver Alter Ego i hjembyen Sandnes, like ved Stavanger. Selv om råvarene hans hovedsakelig er lokale, henter han teknikker, tilberedningsmetoder og krydderinspirasjon fra hele verden, særlig Asia.
For å bli kokken han drømte om, lærte han av noen av de beste, blant annet Bocuse d’Or-vinner Charles Tjessem.
Christian André elsker konkurranse, faget og adrenalinet. Han har deltatt i 24 konkurranser og vunnet 14 gull, 8 sølv og 2 bronse. To ganger har han løftet Bocuse d’Or-bronse over hodet – i 2019 og 2021. Etter å ha slått noen av Norges tøffeste konkurrenter 23. september, er han igjen klar for Bocuse d’Or.
Vinkveld på Smakeriet
Bli med på en kveld med nydelig 4-retters meny med vinanbefalinger fra Fonberg
Vi gleder oss til å åpne dørene igjen på Smakeriet fredag 26. september! Denne kvelden tilbyr vi en 4-retters meny med vinanbefalinger fra Fonberg.
Menypris: 959,- | Vinpakke: 716,-
Meny:
Highland brød med smør
Laks Tataki
Entrecôte av okse med grønnsaker, gratinerte poteter og peppersaus
Sjokoladefondant
Vinpakke:
Rotari Brut Riserva
Feudi Di San Gregorio Greco di Tufo
Fèlsina Berardenga Chianti Classico Riserva
Fèlsina Vin Santo del Chianti Classico
Fra kl. 17:00 serverer vi som vanlig à la carte.
Fra kl. 18:00 starter vi med 4-retters menyen for de som ønsker det.
På lørdag serveres A La Carte kl.17:00-21:00